al contingut a la navegació Informació de contacte

Els Serveis

Obert de dilluns a divendres de les 10h a 20h. Dissabtes de 10h a 18h. El Centre de Serveis municipal és un espai on podreu trobar un seguit de serveis adreçats a millorar la qualitat de vida de les persones segons les seves necessitats. Telèfon de contacte: 973175004 ext.1

centre serveis nit.jpg

Servei d’acompanyament, dirigit a les persones que necessiten un espai de sociabilització i acompanyament en el seu dia a dia per no quedar-se sols a casa. L'horari del Centre és de les 10h a les 20h de dilluns a divendres i dissabtes de les 10 a les 18h. Si hi esteu interessats podeu demanar informació a la regidoria de benestar social de l’ajuntament. Preus individualitzats segons serveis.

centre berenar.jpg

Servei de dutxa, les dutxes del centre equipades per a persones amb mobilitat reduïda poden ser utilitzades per a qualsevol persona que necessiti, habitualment o de manera temporal. Preu segons servei. 

Servei de dietètica i nutrició, adreçat a qualsevol persona que necessiti una guia per millorar la dieta. 

sala estar centre.jpg

Servei de bugaderia, dirigit a qualsevol persona que necessiti que se li renti i/o planxi la roba. 

Servei de perruqueria per a homes i dones i tractaments de bellesa i pedicura. Preu segons servei. 

Servei de podologia, per tenir cura dels peus, adreçat a persones de qualsevol edat. Preu segons servei. 

Servei de menjador, dinars en companyia o a domicili, de dilluns a divendres en horari de dinar, es pot escollir del menú diari que s’ofereix ja sigui al menjador del centre o a casa vostra si per motius de salut no podeu sortir de casa. Preu 7€ 

dinar.jpg

Servei de fisioteràpia i osteopatia, adreçat a persones de qualsevol edat que tinguin molèsties a la musculatura i articulacions. Preu segons servei. 

Servei de biblioteca, en aquest espai hi trobareu la premsa diària, agafar llibres i DVDs en préstec , utilitzar els ordinadors, fer els deures... Dies d’obertura: dimarts, dijous i divendres, de les 17:15 h. a les 18:45 h. 

biblioteca centre.jpg

ordinadors centre.jpg

Espai lúdic i de motricitat, situat a l’exterior del centre on podreu fer exercicis com pedalejar, realitzar moviments de diverses parts del cos, etc. 

Espai polivalent, per compartir jocs, cartes, domino, lectura, mirar la televisió, fer un cafè, etc. 

foto de Centre De Serveis l'Albi.  foto de Centre De Serveis l'Albi.

puzzle centre.jpgdomino centre.jpg