al contingut a la navegació Informació de contacte

Subvenció de l'Agencia Catalana de l’Aigua

L’Ajuntament de l’Albi ha finalitzat les obres de Desmuntatge de la presa del pantà municipal de l’Albi, amb la finalitat de restablir la llera del riu Gorg, que han comptat amb una subvenció de 26.998,30€, de l’ACA dins de la línia de subvencions adreçades als municipis de part catalana de les conques compartides per l’execució d’actuacions de prevenció davant d’avingudes que beneficiïn una zona urbana.

Estat del Riu Gorg
Estat del Riu Gorg

DIJOUS 27 OCTUBRE 2022

L’Ajuntament de l’Albi ha finalitzat les obres de Desmuntatge de la presa del pantà municipal de l’Albi, amb la finalitat de restablir la llera del riu Gorg, amb un import d’execució de 52.359,38€ (IVA inclòs), que han comptat amb una subvenció de 26.998,30€, de l’ACA dins de la línia de subvencions adreçades als municipis de part catalana de les conques compartides per l’execució d’actuacions de prevenció davant d’avingudes que beneficiïn una zona urbana.

Aquesta actuació ha consistit en el desmuntatge de la presa del pantà municipal de l’Albi, per tornar la llera del riu al seu estat inicial i així millorar l’entorn causat per l’impacte paisatgístic. Havent assolit els objectius d’aquesta actuació, i garantir que el risc de despreniment de la presa s’ha finalitzat amb aquesta obra.